Landgoed Overcinge

Het glooiende landschap, de prachtige parktuin, het idyllische theeprieeltje en de fraaie ophaalbrug bij op en u hebt een prachtig decor voor een ongekende belevenis.

Landgoed Overcinge een charmante, monumentale buitenplaats met een rijke historie, gelegen in het mooie Drenthe. Alle aspecten zijn aanwezig voor een bijzonder verblijf. Sfeer, rust, ruimte, authenticiteit en alle vrijheid voor een unieke invulling van uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst.

Een vergadering, huwelijk, intiem diner of juist uitpakken met een groot feest? Het historische Landgoed Overcinge biedt vele mogelijkheden voor speciale gelegenheden die vragen om een uitzonderlijk karakter.

De originele Stijlkamers bieden een sfeervol onderkomen aan u en uw gasten voor een diner, receptie, ceremonie en meer. De Boerderijzaal is perfect voor een unieke en onvergetelijke (feest)ervaring. De oude gebinten, de authentieke staldeuren en –ramen, het rieten dak en de imposante nokhoogte zorgen voor een stemmige uitstraling, met onbegrensde mogelijkheden.

Tel daar het glooiende landschap, de prachtige parktuin, het idyllische theeprieeltje en de fraaie ophaalbrug bij op en u hebt een prachtig decor voor een ongekende belevenis.

Meer informatie