Landgoed Olde Vechte

Het is de perfecte locatie voor een exclusieve vakantie, familieweekend, training, zorgvakantie, bruiloft, reünie of introductieweek voor scholen.

Dit indrukwekkende landhuis biedt plaats voor groepen tot 48 personen. Het is de perfecte locatie voor een exclusieve vakantie, familieweekend, training, zorgvakantie, bruiloft, reünie of introductieweek voor scholen.
De accommodatie ligt in het midden van een prachtige groene omgeving met een eigen bos en uitzicht op de oude rivierarm van de Vecht en het nabijgelegen familiehuis ‘Zeesse’.
De accommodaties zijn op loopafstand van de historische Hanzestad Ommen in het bosrijke Overijsselse Vechtdal en op 10 minuten van het treinstation.
Olde Vechte beschikt over een elegante eetzaal, sfeervolle huiskamer, lounge, ruimte keuken met alle benodigde professionele apparatuur en 16 slaapkamers met 48 bedden.
Buiten zijn er 2 grote terrassen, een groot gazon, volleybalveld en eigen bos.
De veelzijdigheid en chique uitstraling maken van Olde Vechte een locatie voor een gegarandeerd geslaagde vakantie of evenement!
Op het terrein maar ook in de omgeving zijn tal van groepsactiviteiten te doen; van wandel- en fietstochten door het prachtige landschap van het Overijsselse Vechtdal
tot het bouwen van vlotten of kanovaren op rivier De Vecht. Het centrum van Ommen heeft veelzijdige winkels en cafés en in de omgeving vindt u diverse attractieparken.
Meer informatie