Landgoed Havezathe Den Alerdinck

‘Havezathe Den Alerdinck’ verzorgen men voor u bijeenkomsten en vakantiemogelijkheden op maat en in stijl. Maar ook vakantiehuizen, congressen, seminars, product presentaties, (huwelijks)recepties, (gala)diners of andere feestelijke en zakelijke gelegenheden behoren tot de mogelijkheden.
Op ‘Havezathe Den Alerdinck’ verzorgen men voor u bijeenkomsten en vakantiemogelijkheden op maat en in stijl. Vakantiehuizen, congressen, seminars, productpresentaties, (huwelijks)recepties, (gala)diners, grote en kleine vergaderingen, speciale parthy’s of andere feestelijke en zakelijke gelegenheden behoren tot de mogelijkheden.
De culinaire invulling geschiedt op exclusieve wijze door de huiscateraar. Geheel volgens uw wensen kan deze u een uitgebreide offerte aanbieden. Tevens kunnen zij men organisatorisch terzijde staan. Voor vakantieovernachtingsmogelijkheden kunt u gebruik maken van onze twee vakantiehuizen, geheel in stijl, op het landgoed.
Voor het gebruik van ‘Havezathe Den Alerdinck’ zijn beschikbaar: het Huis, de rentmeesterswoning en boswachterswoning en uiteraard ook de prachtige landschapstuinen. Alle ruimtes zijn geschikt voor overnachting, vergaderingen, feestelijke bijeenkomsten, recepties, huwelijken en diners. De huurinkomsten van ‘Havezathe Den Alerdinck’ komen indirect ten goede aan het onderhoud en de inrichting van de gebouwen en de verzorging van het landgoed.

Website: http://www.alerdinck.nl/

Adres:
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem
Overijssel