Landgoed Zorgvliet

De afwisselende omgeving tussen de IJsselvallei en de Sallandsche heuvelrug, ten noorden van de oude Hanzestad Deventer, biedt het hele jaar door mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie.

Centraal op Landgoed Zorgvliet ligt, grenzend aan boomgaard en tuinen van de buitenplaats, de rijksmonumentale Sallandsche hoeve ’t Slief. Het gehele voorhuis is beschikbaar als comfortabele vakantiewoning voor korter of langer verblijf. Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond en zijn in 2007 gerenoveerd, met behoud van het originele karakter.

Op het landgoed van 20 hectare vindt u zowel landbouwgrond in eigen beheer, als bos- en natuurterrein met park en lanen, houtsingels en kikkerpoelen. Daarnaast ligt er ook een historische (moes)tuin bij het huis.

De afwisselende omgeving tussen de IJsselvallei en de Sallandsche heuvelrug, ten noorden van de oude Hanzestad Deventer, biedt het hele jaar door mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. In de directe nabijheid kunt u golfen, wandelen, fietsen en paardrijden. Ook is stalling en weidegang voor uw eigen paard mogelijk.

Website: http://www.hetslief.nl/

Adres: Boxbergerweg 2, 8121 PT Olst, Overijssel