Landgoed Schoutenhof

De combinatie van comfort, sfeer, rust, gastvrijheid en culinaire klasse maken een verblijf op Landgoed Schoutenhof tot een onvergetelijk genoegen.

Het Landgoed Schoutenhof in het Zuid-Limburgse Epen ligt als het ware ingebed in de Geulvallei, een van Limburgs mooiste dalen. Met ’n prachtig uitzicht op heuvels en bossen, die direct aansluiten op het eigen een hectare grote park. Het dorpje met zijn fraaie natuurschoon, zijn vakwerkhuisjes en sfeervolle boerenhofsteden ligt centraal in het vierkant Maastricht (25km) – Luik (55km) – Valkenburg (15km) – Aken (15km). Het vormt een ideaal uitgangspunt om de imposante, uitgestrekte Belgische Ardennen en de Duitse Eifel, op ongeveer 45 autominuten te bezoeken.

Schoutenhof by nightGelegen in een oase van rust verblijft u in een van onze ruime hotelkamers of het appartement, voorzien van alle moderne comfort. ’s Morgens wordt u verwelkomt door een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds kunt u heerlijk Bourgondisch dineren in ons karakteristieke, sfeervolle restaurant. Daarnaast kunt u de gehele dag heerlijk ontspannen in onze ruime lounge of op ons panorama terras, met een prachtig vrij uitzicht op de vijfsterren natuur van het Geul en Gulpdal in het Heuvellandschap van Zuid-Limburg.

De directe omgeving biedt vele mogelijkheden tot ontspanning; wandelen, fietsen, zwemmen, tennissen, paardrijden, vissen of golfen (3 km van golfclub Wittem).
Of wat dacht u van een uitstapje naar een van de diverse attracties die de omgeving rijk is, zoals een bezoekje aan de dierentuin Gaiapark in Kerkrade, de wereldtuinen Mondo Verde en Snowworld in Landgraaf, lekker ontspannen in het kuuroord Thermae 2000 of gewoon een heerlijk avondje uit in het Holland Casino Valkenburg.
Op de site van de VVV kunt u een uitgebreide omgevingsbeschrijving downloaden (van Zuid-Limburg en Regio Heuvelland).

De combinatie van comfort, sfeer, rust, gastvrijheid en culinaire klasse maken een verblijf op Landgoed Schoutenhof tot een onvergetelijk genoegen.

Meer informatie