Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen wordt omringd door prachtige natuur en ligt nabij het historische stadscentrum van ’s-Hertogenbosch.

Landgoed met villa Huize Bergen
De monumentale Villa uit 1916 ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Hier, aan de rand van Vught, vindt u alles om een bijeenkomst tot een succes te maken: rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details, een hartelijke ontvangst en gastronomische specialiteiten.
De 80 comfortabele hotelkamers en 20 stijlvolle zalen bieden plaats voor 2 tot 200 personen. Naast de Villa bevinden zich op het landgoed nog 7 accommodaties waardoor er, ook met meerdere groepen tegelijkertijd, de gewenste sfeer van privacy en intimiteit gecreëerd kan worden.
Ervaar de huiselijke sfeer van vroeger, maar met de moderne gemakken van nu.

Opbrengsten uit de exploitatie komen ten goede aan de Joannes Bosco Stichting. De stichting ondersteunt projecten in Brabant die zich richten op het verder op weg helpen van jongeren in een minder gemakkelijke situatie.

Historisch
Ga terug naar de tijd van de familie van Beuningen – Fentener van Vlissingen. Landgoed Huize Bergen wordt omringd door prachtige natuur en ligt nabij het historische stadscentrum van ’s-Hertogenbosch. Deze inspirerende omgeving, het unieke verhaal en ongekende gastvrijheid bieden voldoende mogelijkheden voor een effectieve bijeenkomst of ontspannen familieaangelegenheid.
Meer informatie