Landgoed Hessum

De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, paardrijden, golfen, of een bezoek aan musea en schitterende tuinen (o.a. van Ada Hofman en Mien Ruys).

In het afwisselende landschap van het Overijsselse Vechtdal vindt u het prachtige landgoed Hessum. Hier geniet u van rust en privacy in het tot luxe gastenverbijf verbouwde koetshuis. Het sfeervolle, klassiek ingerichte gastenverblijf heeft een eigen opgang, 2 tweepersoons kamers met eigen badkamer, een zeer ruime zitkamer (met houtkachel!) en een eetkamer met een keuken. ’s Morgens staat het uitgebreide ontbijt voor u klaar in de eetkamer van Huize Hessum. Op het erf bevindt zich een modern melkveebedrijf, waar u een kijkje kunt nemen.

Het huis uit 1830 wordt al vier generaties bewoond door de familie Von Martels. Anno 2010 beslaat landgoed Hessum ongeveer 70 hectare bos en cultuurgrond. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, paardrijden, golfen, of een bezoek aan musea en schitterende tuinen (o.a. van Ada Hofman en Mien Ruys).

Website:http://www.landgoedhessum.nl/

Adres:
Tolhuisweg 11
7722 HS Dalfsen
Overijssel